Het Bedrijf

Synqtas is gespecialiseerd in IT Service management. Dagelijks ondersteunen wij onze klanten bij het uitvoeren van hun primaire taken op basis van "best practices" uit ITIL.
Uitdaging en plezier in het werk staat bij ons voorop en dat willen wij graag overdragen.

 

Missie

De afgelopen jaren hebben wij ervaren dat binnen opdrachten met verandering voor de omgeving of efficiŽnter werken communicatie en juiste werkprocedures van essentieel belang zijn. Synqtas begeleid uw medewerkers en organisatie bij
organisatieveranderingen in 'hoe' zij de informatievoorziening en ICT dienstverlening kunnen organiseren, optimaliseren en implementeren met gebruikmaking van Best Practices uit het IT Service Managementdomein.
Ons streven is om de wensen en de behoeften van zowel interne als externe partijen zoveel mogelijk op elkaar af te stemmen, naar ieders tevredenheid.

 

     
     
     
     
       
       
         
         
         
 

Visie

Synqtas is van mening dat een procesoptimalisatie niet alleen gaat om het optimaliseren van processen maar dat het een samenhang is tussen verschillende factoren zoals mensen, organisatie, systemen, communicatie, procesmodel en prestatie.
Vanuit een viertal thema's; mens, organisatie, systemen en processen richten de visie zich op verbetering en verandering van bedrijfsprocessen.